Morgenmad 

Vi bager selv hver morgen af surdej der har stået natten over. Croissanterne og Snurrerne er fra Meyers og vores grillet sandwich er også lavet på hj. bagt brød.

Frokost/aften

Alle har brug for et sted, hvor de kan ses med vennerne, læse en bog eller bare nyde lidt tid alene, og det er lige præcis, hvad vi havde i tankerne, da vi åbnede dette sted. Her har vi alt, hvad du behøver - fra friskbagte lækkerier til lækker kaffe.

Kaffe, sodavand & øl

Kaffen laver vi på vores favoritbønne. Den smager af noget, og så får du altid dobbeltshot hos os. Herudover koster havremælk og sirup ikke ekstra. Det synes vi er god stil. Vores udvalg af sodavand er fra Fritz & saften fra Søbogaard og øl fåes både på fad og flaske. 

Vinen

Vi samarbejder så vidt muligt med lokale, og det gælder også vores vin, som vi får fra Vespa vin og Biowine. Vi er ikke et nørdet vinsted, men til gengæld kan du være sikker på, at vi alle har smagt grundigt på vinen :-)4-5 gange om året smager hele personalet på vin, og dem vi synes er allerbedst, er dem vi tager. Vi håber også du kan lide dem 

Flammkuchen

Tyskernes svar på pizza, og de er virkelig lækre! Kan nydes her hver torsdag og fredag aften.
Fåes både med kød og i vegetarudgave.
Prøv dem med et godt glas vin til eller en kold fadøl.